Тринадцять дітей із Золочівської ЗОШ №4 урочисто прийняли Перше Причастя

0 741

11На подвір’ї нашого храму зібралось багато людей. Адже сюди їх привело велике свято. Тринадцять дітей сьогодні урочисто приймають Ісуса у Святій Євхаристії.

А перед цим була тривала невтомна праця отця Степана з цими дітьми у середній школі №4. Це вивчення катехизму на протязі півроку, ознайомлення з храмом Блаженного Миколая Чарнецького. Неперевершені враження були від поїздки в Страдч. Це благословенне Богом місце радо прийняло дітей. Вони багато довідались про історію Страдецької гори та її сподвижників, пройшли в молитві з о.Степаном Хресною дорогою, а скільки вражень від відвідування печер, в яких колись був монастир.

Всі діти разом із своїми батьками і рідними 18 травня вперше приступили до Тайни Сповіді.

І ось урочиста мить.

Усі хлопчики і дівчатка разом з отцем Степаном входять у святково прибраний храм.

“Вірую в Єдиного Бога …”, — промовляють дитячі уста і немов свічечки стають посередині храму. Вони уважно стоять в очікуванні Євхаристійного Ісуса. У церкві людно. Адже така подія не залишила осторонь нікого із рідних та близьких. І ось довго очікувана мить. Діти приступають до Святого Причастя.

А потім кожна дитина дякує Ісусові за його присутність у її душі. “Святе причастя урочисте, вступив Ісус у серце чисте…” — лунають слова пісні, яка трепетно зворушує кожне серце.

Надія Огоновська

[alpine-phototile-for-picasa-and-google-plus src=”user_album” uid=”charnetskyj” ualb=”5882544621740936881″ imgl=”fancybox” dltext=”Picasa” style=”wall” row=”2″ num=”4″ size=”320″ shadow=”1″ border=”1″ highlight=”1″ curve=”1″ align=”center” max=”100″ nocredit=”1″] Фото Л.Грицук

Схожі публікації

Залишити відповідь

Youtube


Хресна дорога

Контакти

м.Золочів Львівської обл.
вул.Шашкевича, 87
padre.mykhaylo@gmail.com
+38 096 956 06 02