ТЕПЛО ВСЕРЕДИНІ НАС

0 417

Не знаєте, як провести недільній вечір по-особливому? Звертайтесь до інженера-будівельника Олега РУДОГО та кухаря Миколи ТВЕРДОХЛІБА, адже цей дует організує вам справжнє свято.

Так, за їх ініціативою, у неділю, 31 січня, у приміщенні катехитично-реабілітаційного центру при церкві Миколая Чарнецького відбувся літературно-акустичний вечір «Тепло всередині нас».

Це вже третя поетична зустріч молодих поетів і музичних виконавців, яка відбувалась у нашому місті і зібрала 85 активних людей. «Ми планували, що на вечір прийде 70 чоловік. Але ажіотаж, який виник за 5 хв до початку вечора, заставив нас доставляти ще 15 місць. І радості не було меж, адже вдалось   згуртувати такий великий колектив однодумців», – ділиться думками Олег. Тут немає чому дивуватись, адже програма вечора була насичена цікавими особистостями з різними поглядами та креативним підходом до творчості. У літературно-акустичному заході брали участь: виконавець авторських пісень та справжній  віртуоз Микола Твердохліб, активний і темпераментний Михайло Гарматюк, яскрава і неординарна Галина Грицук, ніжна Олеся Рожелюк, колоритні кавер-виконавці Юля та Ярина Галай, цікава поетеса і співачка Ярина Сидорович. Великим сюрпризом для гостей стала участь хедлайнера – тернопільського виконавця Бориса Сахневича з інструментально-акустичною програмою одноіменного проекту «Serpent», який також презентував кілька пісень із нового альбому ЕР «Storm of Despair».

Що вразило? Абсолютна тиша і 85 людей, які мовчки сиділи, захоплено й зачаровано слухали натхненне декламування поезій, душевні музичні твори. Вечір був особливим ще й тим, що учасники створили справжній театральний світ, в якому гармонійно поєднались ніжна лірика із суворим трагізмом життя.

Чи очікувати нам ще одного цікавого літературного заходу? Впевнено скажу, що так! Як висловився Олег: «Цей вечір став для мене і Миколи певним етапом у розвитку організаційних якостей. Ми відчули, що потрібно і далі цим займатись, адже хто, як не ми будемо рухати цим світом (сміється). Четверта зустріч відбудеться навесні (з датою ще не визначились). І знову подаруємо всім хороший настрій».

 

Христина РОМАНЧУК

Схожі публікації

Залишити відповідь

Youtube


Хресна дорога

Контакти

м.Золочів Львівської обл.
вул.Шашкевича, 87
padre.mykhaylo@gmail.com
+38 096 956 06 02