Свято Миколая у Благодійному фонді «Милосердний самарянин для дітей з особливими потребами»

0 80
[alpine-phototile-for-picasa-and-google-plus src=”user_album” uid=”111297700838319681996″ ualb=”6231027136340232801″ imgl=”fancybox” style=”wall” row=”6″ size=”320″ num=”18″ shadow=”1″ border=”1″ highlight=”1″ curve=”1″ align=”center” max=”100″ nocredit=”1″]

Свято Миколая – найулюбленіший день дітей. Цього дня діти отримують багато подарунків, а дорослі із задоволенням виконують місію Святого Миколая.

Так і до дітлахів Благодійного фонду «Милосердний самарянин для дітей з особливими потребами» при парафії Блаженного Миколая Чарнецького (м. Золочів), завітав Святий Миколай.

19 грудня, коли кожна дитинка з радістю чекає приходу святого Миколая, у церкві Бл. Миколая Чарнецького після Святої Літургії відбулося свято для дітей з особливими потребами, що подарувало малечі море радості та незабутніх емоцій.

Відкрив захід святковим привітанням президент фонду, декан Золочівський о.Михайло Сукмановський. Святкове дійство розпочалося із концертної програми. Особливі дітки дуже ретельно підготувались до свята. Вони ділились із присутніми своїм позитивом та радісними емоціями. Пісні та віршики про святого Миколая у їх виконанні створили чудовий святковий настрій. Також із захопленням слухали усі присутні милозвучний дитячий церковний хор, який з великою радістю та задоволенням дарував усім присутнім позитив.

Після виступів до діточок завітав справжній Святий Миколай. Діти обіцяли чемно поводитися та робити добрі вчинки. На завершення Святий Миколай вручив кожній дитині подарунки.

Парафія висловлює велику вдячність всім, хто спричинився до свята.

 

О.Сукмановська

Схожі публікації

Залишити відповідь

Youtube


Хресна дорога

Контакти

м.Золочів Львівської обл.
вул.Шашкевича, 87
padre.mykhaylo@gmail.com
+38 096 956 06 02