Сотвори Діло Милосердя

0 62

ImageТворити діла милосердя є ознакою правдивого учня і послідовника Ісуса Христа. Як повідомляє Відділ Інформації та Зовнішніх Зв’язків Українського Католицького Університету у Львові, Спільнота  Українського Католицького Університету  цього тижня звертається до усіх людей доброї волі: пожертвувати речі для  ув’язнених, державне забезпечення яких є значно нижче мінімальних потреб у їжі і одежі. Переважно ці люди рідко викликають співчуття і бажання допомогти, але Христос питає чи відвідали Його у в’язниці…

Речі будуть збиратися для  конкретних людей, про яких відомо від о. Ігора Царя, котрий є духівником в’язниці на вул. Хуторівка, де відбувають ув’язнення 1200 осіб. Священник гарантує, що адміністрація чесно співпрацює з усіма добродіями і що не виникає жодної підозри чи недовір’я.

Що приносити? Лише і виключно чоловічу одежу і взуття будь-яких розмірів; миючі засоби та засоби особистої гігієни (найдешевші порошки та мило, зубні пасти і щітки, станки); папір, ручки, великодні листівки та конверти. Свою пожертву можна буде скласти на прохідні корпусів  Університету, що на Хуторівці чи Свєнціцького. Прийматимуть принесені речі до  22 березня  включно.

Волонтерами та контактними особами для цієї богоугодної справи є: Соломія  Тимо (097 111 08 10) та Роман Кузик (0674246310).

P. S. Якщо ви маєте спроможність допомогти грішми, то ми плануємо купити цукерок чи цукру на Великдень (для орієнтації – на день на 1200 осіб потрібно 35 кг цукру). Бажаючі можуть залишати гроші у духовно-пасторальному відділі, загорнуті у папір з надписом «для в’язниці».

о. д-н. Олег Лука
Прес-секретар Інформаційного Центру
Львівської Архиєпархії
http://www.ugcc.lviv.ua/
Фото: http://image.tsn.ua

Схожі публікації

Залишити відповідь

Youtube


Хресна дорога

Контакти

м.Золочів Львівської обл.
вул.Шашкевича, 87
padre.mykhaylo@gmail.com
+38 096 956 06 02