ШВЕЙЦАРСЬКА АСОЦІАЦІЯ «ПАРАСОЛЬКА» ВИСЛОВИЛА ПІДТРИМКУ ДІТЯМ З ОСОБЛИВИМИ ПОТРЕБАМИ

0 61

З робочим візитом у м.Золочів 2.10.2016 р. завітали гості із Швейцарії – Руді та Беати, представники швейцарської асоціації «Парасолька».

Вони мали зустріч у катехитично-реабілітаційному центрі  із дітьми з особливими потребами та їхніми батьками. Зустрічали гостей діти радісно співаючи гарну українську пісню. Руді та Беати  познайомились із спільнотою «Милосердний самарянин», цікавились їхнім життям, освітою, заняттям, спілкуванням. Також розповідали їм про себе, їхню працю, про допомогу дітям з особливими потребами.

Поспілкувавшись з президентом фонду «Милосердний самарянин» отцем Михайлом Сукмановським та з членами фонду, представники швейцарської асоціації «Парасолька»  висловили підтримку дітям з особливими потребами та їх батькам. А також готові продовжити співпрацю, заради покращення розвитку та дозвілля дітей з особливими потребами. Ми щиро надіємось, що наша співпраця буде плідною, а головне потрібною для дітей та їх родин. Отець Михайло Сукмановський ознайомив гостей з нашим повсякденним життям, розповів чим ми займаємось, як іде праця у спільноті. Обговорили різні плани, спільні заходи, проекти, та про співпрацю на майбутнє.

Особлива подяка батькам і членам сімей дітей з особливими потребами, які в процесі обговорення надавали цінні поради та поділились позитивними змінами в розвитку їхньої дитини.

 

Сукмановська О.

 

Джерело: samaritan.pp.ua

Схожі публікації

Залишити відповідь

Youtube


Хресна дорога

Контакти

м.Золочів Львівської обл.
вул.Шашкевича, 87
padre.mykhaylo@gmail.com
+38 096 956 06 02