Родина «Милосердний самарянин» святкує Різдвяні свята

0 119

Під час свята пролунало багато колядок, які були чудово інсценізовані. Усі глядачі та гості були у захопленні від прекрасного сценарію Вертепу. Участь у дійстві приймали діти з особливими потребами з благодійного фонду “Милосердний самарянин”, що при храмі Блаженного Миколая Чарнецького міста Золочева, та їх батьки.

Віце-президент фонду Ольга Стельмах привітала усіх присутнім із святом. Наголосила, що діти дуже старались і сьогодні їхні маленькі мрії здійснились.

«Дітки добре постаралися, з ентузіазмом підійшли до підготовки привітання, чудово виконали свої ролі. І в святковий день подарували багато радості і посмішок людям», — похвалив отець Михайло Сукмановський та подякував усім дітям, батькам та організаторам, які показали такий гарний Вертеп.

Усі гості та глядачі отримали масу незабутніх вражень.

Хочеться вірити, що світло Різдвяного дійства запалило в душах учасників і глядачів вогник добра, любові, людяності, щире захоплення народними звичаями і традиціями.

Організатором свята були Галина Грицук, Андрій Карнидал, та Оля Стельмах.

[alpine-phototile-for-picasa-and-google-plus src=”user_album” uid=”charnetskyj” ualb=”6106710837059794993″ imgl=”fancybox” style=”wall” row=”3″ size=”320″ num=”9″ shadow=”1″ border=”1″ highlight=”1″ curve=”1″ align=”center” nocredit=”1″]

Схожі публікації

Залишити відповідь

Youtube


Хресна дорога

Контакти

м.Золочів Львівської обл.
вул.Шашкевича, 87
padre.mykhaylo@gmail.com
+38 096 956 06 02