Приклад веселого життя з Богом показали діти та аніматори під час одноденного табору

0 356

5 червня сорок дітей зі спеціальної школи-інтернату м. Винники (вул. Галицька, 88а) взяли участь в одноденному таборі у м. Золочів. Приурочений до Всесвітнього дня захисту дитини захід для дітей з інтернатів м. Львова та області організували: Центр Опіки сиріт Львівської архиєпархії УГКЦ, волонтери ЦОС “Руки Допомоги” та аніматори благодійної організації “Фонд “Разом для Молоді”.

Святкування розпочались Божественною Літургією у храмі Блаженного Миколая Чарнецького, яку очолив о. Роман Прокопець – голова ЦОС. Співслужили: капелан о. Юрій Остап’юк та о. Юрій Галабуда, сотрудник парафії.

Далі гостей чекала екскурсія Золочівським замком та смачний обід українськими стравами в кафе-барі “Оберіг”. На подвір’ї церкви Блаженного Миколая Чарнецького дітей зустріли аніматори та волонтери. Свято продовжилось цікавими іграми, музикою та веселими конкурсами. На завершення організатори та діти стали в одне велике коло і молитвою подякували Богові за добре проведений день. Отець Юрій Галабуда звернувся до дітей словами: “Сьогоднішній день ми справді прожили з Богом, тому бажаю всім нам мати якомога більше таких днів у житті”.

Центр Опіки Сиріт складає щиру подяку всім, хто долучився до відзначення дня Всесвітнього захисту дітей, а саме: адміністратору парафії Блаженного Миколая Чарнецького о. Михайлу Сукмановському, сотруднику о. Юрію Галабуді, директору Золочівського замку п. Надії Гупало, директору кафе-бару “Оберіг” п. Михайлу Кухару, аніматорам благодійної організації “Фонд “Разом для Молоді” та волонтерам ЦОС “Руки Допомоги”.

За матеріалами http://orphancenter.org.ua

Схожі публікації

Залишити відповідь

Youtube


Хресна дорога

Контакти

м.Золочів Львівської обл.
вул.Шашкевича, 87
padre.mykhaylo@gmail.com
+38 096 956 06 02