Ой хто, хто Миколая любить…

0 179

День Святого Миколая – одне з найулюбленіших свят, про яке у нас залишилися найсвітліші спогади з дитинства. І як же його не любити, адже кожна дитина знає, що в ніч з 18 на 19 грудня Святий Миколай приносить подарунки і залишає їх під подушкою.

18 грудня, в храмі блаженного Миколая Чарнецького відбулось святкове дійство для дітей з особливими потребами спільноти «Милосердний самарянин» та дітей парафії з нагоди свята Миколая. Дитячий сміх, радість і подячні слова супроводжували і наповнювали серця кожного в цей святковий час!

Святий Миколай привітав усіх і був приємно вражений чисельністю і підготовкою наших дітей до цього  свята. Також йому дуже сподобався виступ дитячого хору храму бл. Миколая Чарнецького, керівник якого є Лілія Венгер.

Від усіх дітей складаємо щиру подяку «Карітас-Золочів УГКЦ», адже кожна дитина отримала подарунок від святого Миколая! Також в особливий спосіб ДЯКУЄМО жертводавцям, Лицарям Колумба (м.Золочів) і помічникам Святого Миколая.

[simple_google_photos_grid album-url=”https://photos.app.goo.gl/ihj4Hf1mBvAIYpIM2″ number-photos=”25″ number-photos-per-row=”5″]

Схожі публікації

Залишити відповідь

Youtube


Хресна дорога

Контакти

м.Золочів Львівської обл.
вул.Шашкевича, 87
padre.mykhaylo@gmail.com
+38 096 956 06 02