Нові можливості для людей з особливими потребами

0 36

Кожна людина, що живе на цій землі прагне реалізувати себе у суспільстві, зробити бодай найменший внесок у розвиток всесвіту, бажає відчути себе корисною та потрібною. І люди з особливими потребами не виняток. БФ ”Милосердний самарянин“ при храмі Блаженного Миколая Чарнецького постійно допомагає людям з вадами здоров’я відчути всі радощі життя і знайти себе у цьому світі. Представники фонду часто організовують зустрічі, де обговорюють результати роботи і створюють плани на майбутнє.

Одна з таких зустрічей відбулась у неділю, 4-го вересня. Розпочалось все за традицією Божественною Літургією у храмі, яку відслужив отець Тарас Жуковський. Після завершення Служби отець пригадав усім про те, як важливо поважати, пробачати та допомагати один одному.

Згодом отець Михайло Сукмановський поділився з присутніми своїм задумом, який відкриває нові можливості та перспективи для людей з особливими потребами. Найближчим часом планується відкриття хлібопекарні, що дозволить усім бажаючим членам спільноти отримати роботу з достойною оплатою. Вже закуплено все необхідне обладнання, яке всі присутні мали можливість оглянути під час зустрічі. Протягом трьох тижнів буде запрошено групу професіоналів, які безкоштовно навчатимуть бажаючих майстерності випікання хліба.

Запрошуємо всіх людей з особливими потребами, які мають бажання працювати і хочуть стати корисними.Чекаємо за адресою : м.Золочів, вул.Шашкевича 87.

Богдана Мотика

 

Схожі публікації

Залишити відповідь

Youtube


Хресна дорога

Контакти

м.Золочів Львівської обл.
вул.Шашкевича, 87
padre.mykhaylo@gmail.com
+38 096 956 06 02