Молодіжні нічні чування «Не бійся вірити в Бога і жити кльово»

0 285

У суботу, 28 жовтня, у храмі Блаженного Миколая Чарнецького зібралась молодь, аби довести всім, а найперше – собі, що жити з Богом є весело і пізнавально.

Нічні чування цьогоріч були особливі: незважаючи на таку дощову та холодну погоду, хлопці та дівчата не полінувались прийти та провести ці декілька годин у чудовій компанії цікавих людей.

Спершу, молодь поділили на дві групи, в яких координаторами були брат Ярослав та брат Михайло. Робота в групах була надцікавою, адже всі учасники могли ближче познайомитись та дізнатись багато цікавого один про одного.

Наступним кроком був перегляд фільму, який, я впевнена, не залишив нікого байдужим. Всі з великим задоволенням переглянули та обговорили фільм, опісля чого молодь частували гарячим чаєм та кавою з смаколиками.

Отець Юрій та отець Тарас, які стали організаторами нічних чувань, всіляко допомагали молоді.

Також хлопці та дівчата могли показати свою роботу в групі, адже за 20 хвилин всі учасники мали поставити сценку на ту чи іншу притчу.

Нічні чування зібрали молодь різного віку, але їх об’єднало одне – віра в Бога. В кінці відбулась Божественна Літургія, де кожен подякував Богові за всі отримані ласки.

Ярина Цоба

Схожі публікації

Залишити відповідь

Youtube


Хресна дорога

Контакти

м.Золочів Львівської обл.
вул.Шашкевича, 87
padre.mykhaylo@gmail.com
+38 096 956 06 02