Молодь та діти з особливими потребами спільноти «Милосердний самарянин» показали казковий вертеп

0 586

Святкування Новорічних свят в церкві Бл. Миколая Чарнецького  продовжується!

15 січня 2017 року молодь та діти з особливими потребами спільноти «Милосердний самарянин» організували свято «Різдвяний Вертеп». Використовуючи досвід минулих років та збагатившись новими ідеями, суттєво змінивши репертуар колядок та тексти, розширивши склад учасників, виготовивши деякі костюми та провівши багато репетицій, учасники різдвяної програми з нетерпінням чекали дня вистави. У нашому вертепі беруть участь діти і дорослі. Тільки в такому єднанні наша спільнота росте і міцніє з кожним роком, тільки таким чином ми передаємо віру і традиції своїх батьків і дідів нашим дітям.

Для дітей та молоді з особливими потребами, це ще одна можливість вийти за межі своєї оселі, познайомитися з навколишнім світом, зустріти небайдужих людей. Разом з педагогом Анною  Богачевською , вони вивчили щедрівки та колядки та з гарним настроєм вітали парафіян, батьків та дітей нашої спільноти з Різдвом Христовим. Показали чудову виставу, бажали щастя, здоров’я, добра. Учасники вклали стільки наснаги і любові у підготовку різдвяної вистави, що усі із захопленням дивились цей казковий вертеп.

Діти закінчили  виставу з чудовим настроєм, веселими посмішками та надією на те, що новий рік буде проведений у злагоді, мирі та любові.

Велика вдячність Анні Богачевській, отцям Михайлу Сукмановському та Тарасу Жуковському, усім учасникам дійства та їх батькам за організацію вертепу!

Сукмановська О.

samaritan.pp.ua

Схожі публікації

Залишити відповідь

Youtube


Хресна дорога

Контакти

м.Золочів Львівської обл.
вул.Шашкевича, 87
padre.mykhaylo@gmail.com
+38 096 956 06 02