Місії тверезості на парафії Бл. Миколая Чарнецького

0 139

11 жовтня у м. Золочів, на парохії блаженного священномученика Миколая Чарнецького, адміністратором якої є о. прот. Михайло Сукмановський, відбулись місії тверезості.  Провідниками місій були: голова підкомісії львівської архиєпарії – о. Юрій Дрізд; д-н.- Андрій Павлів, та терапевт узалежнень – п. Роман Прочко.

Місії розпочались Божественною Літургією, яку очолив о. Юрій Дрізд у співслужінні з  сотрудником храму о. Юрієм Галабудою. Під час проповіді, місіонер наголосив на тому, наскільки є важко, але можливо, виховати добрих дітей, і знову ж, наскільки легко їх зіпсувати, роблячи так зване “Добро” – давши трішки алкоголю “до смаку”. Також, місіонер представив парохіянам Золоту книгу тверезості, як чудову можливість і нагоду допомогти своїм рідним та близьким, подолати недугу пияцтва.

Опісля, місіонери завітали у місцеву середню школу, де провели серед учнів 9-х класів лекції на тему “Алкоголь та правда про нього”. Не оминули місії тверезості і шкільний педколектив, який підкомісія закликала до співпраці у поширенні тверезості серед молоді.

Іншим місцем діяльності місіонерів став Золочівський Юридичний Коледж, де відбулась зустріч з старшокурсниками даної установи.

Слід зазначити, що дані місії проходять під особливим заступництвом блаженного священномученика владики Григорія Лакоти, до мощей якого може приступити кожна парохія, на якій проводяться місії тверезості. Також парохіяни мали можливість придбати тверезницьку літературу.

 Повідомив Тарас Гадомський

Джерело: http://www.ugcc.lviv.ua/

Схожі публікації

Залишити відповідь

Youtube


Хресна дорога

Контакти

м.Золочів Львівської обл.
вул.Шашкевича, 87
padre.mykhaylo@gmail.com
+38 096 956 06 02