Літній християнський табір під гаслом «Великого бажайте»

0 688

“Великого бажайте” – під таким гаслом проходив літній християнський табір для дітей та молоді парафії бл. Миколая Чарнецького м. Золочева.

Проводився літній табір для дітей і молоді парафії та для всіх бажаючих Золочівщини у с. Підгір’я 17-22 липня. Цього року були присутні діти віком від 7 до 18 років у кількості 130 чоловік. Для нас вже стало традицією проводити літні канікули у такий спосіб, адже саме на природі людина відходить від буденних справ і має можливість  роздумувати про Бога. Головною метою табору є виховання дітей у духовно-патріотичному дусі. Цим займалась команда аніматорів на чолі з о. Юрієм та о. Тарасом протягом усього часу. Кожного дня ранок починався із руханки, виконання Державного Гімну України та Святої Літургії. Брати семінаристи Львівської Духовної семінарії проводили катехизації, які по новому для дітей відкривали уявлення про Бога. Також велику увагу приділяли постаті Патріарха Йосипа Сліпого, на прикладі якого показували любов та вірність Христовій церкві. Найголовнішим є те, що усім було цікаво дізнаватися про його життя.

Не оминали стороною і активний відпочинок. Упродовж таборування проводилась велика гра, ватербол та інші спортивні заняття. Щодня ввечері на дітей чекала ватра. Радував нас своїм виступом і пан Володимир, який запалював дітей драйвовою музикою на дискотеці.  Відбувались піші прощі у сусідні села: с.Ремезівці, с. Шпиколоси та вивчали місцевий етнос. Відвідали музей гончарства, спілкувались із краєзнавцями, які розповідали багато цікавого.

На запрошення о.Михайла Сукмановського прибули  поет-пісняр Теодор Кукуруза та  співачки, лауреати багатьох міжнародних конкурсів: Ірина Лукаш і Анна Богачевська, які виступили з патріотично-духовною програмою. На це свято також прийшли і місцеві жителі.

Найсумнішим моментом табору, звичайно, є від’їзд, але ми сподіваємося, що з Божою допомогою ми зможемо зробити ще не один такий табір.

Висловлюємо подяку о. Михайлу за підтримку та допомогу у проведенні табору. Дякуємо всім за чудово проведений час.

Назар Перейма

Схожі публікації

Залишити відповідь

Youtube


Хресна дорога

Контакти

м.Золочів Львівської обл.
вул.Шашкевича, 87
padre.mykhaylo@gmail.com
+38 096 956 06 02