Головне – це щастя в очах дітей!

0 139

18 грудня, в храмі блаженного Миколая Чарнецького відбулось святкове дійство для дітей з особливими потребами з нагоди свята святого Миколая.

На свято завітав генеральний консул Чеської республіки Мірослав Кліма, він привітав дітей зі святом, і був приємно вражений чисельністю і підготовкою наших дітей до цього  свята.

Пану Мірославу дуже сподобався виступ дитячого хору храму блаженного Миколая Чарнецького, керівником якого є Лілія Владиславівна Венгер. Він зазначив, що радий був би вітати таку делегацію в Чехії, і що Україна є добре розвиненою культурною державою.

Свято Миколая відвідав і заступник голови Золочівської районної ради Андрій Леськів.

Кожна дитина отримала подарунок від святого Миколая!

Президент благодійного фонду “Милосердний самарянин для дітей з особливими потребами” о. Михайло Сукмановський висловив слова подяки пану Мірославу, усьому чеському народу за благодійні внески, завдяки яким відбулась презентація  свічкової майстерні паном Євгеном Адамеком, президентом чеської організації «Карітас» міста Зноймо.

Марта Польова

[alpine-phototile-for-picasa-and-google-plus src=”user_album” uid=”charnetskyj” ualb=”5959557063169727201″ imgl=”fancybox” style=”wall” row=”3″ size=”110″ num=”10″ shadow=”1″ border=”1″ highlight=”1″ curve=”1″ align=”center” nocredit=”1″]

Схожі публікації

Залишити відповідь

Youtube


Хресна дорога

Контакти

м.Золочів Львівської обл.
вул.Шашкевича, 87
padre.mykhaylo@gmail.com
+38 096 956 06 02