Хочете навчитись плавати? Приходьте до нас!

0 1028

Діти – наше майбутнє. Обов’язок дорослих – усебічно допомагати їм розвивати свої таланти, здібності та активно відпочивати. Навесні цього року у місті Золочеві при церкві Блаженного Миколая Чарнецького почав функціонувати басейн, де багато дітей різних вікових категорій із задоволенням навчаються плавати. Перші свої досягнення діти продемонстрували батькам влітку під час змагань. Кількість дітей, бажаючих навчитись плавати, щоденно збільшується.

Нещодавно, за підтримки декана Золочівського отця Михайла Сукмановського та БФ «Карітас-Золочів» була організована поїздка в аквапарк м.Львова для дітей, які відвідують уроки плавання та їхніх батьків.

Аквапарк «ПЛЯЖ» радо зустрів малечу разом з їхніми тренерами Стефурою М.М. та Чайківською Н.І. Даний комплекс здивував не тільки своїми розмірами, а ще й кількістю різноманітних водних атракціонів, адже у розважальній зоні аквапарку «ПЛЯЖ» 9 екстремальних гірок різної довжини та рівня складності, дитячий басейн, де для наймолодших відвідувачів аквапарку функціонує спеціальна дитяча зона з гіркою, «Плаваючим вужиком» та «Грибочком», басейн з протитечією та найбільший у Західному регіоні 50-ти метровий басейн.

Такі поїздки прекрасний спосіб розширити картину світу дитини, отримати максимум вражень та задоволень.

Приємно, що в такий складний час для нас усіх, отець Михайло знаходить можливість подарувати дітям незабутні радісні хвилини відпочинку. Його любов і турбота про дітей – це запорука того, що вони у майбутньому будуть почувати себе впевнено, комфортно у будь-яких ситуаціях.

Тренери з плавання, які проводять заняття в Реабілітаційно-Катехитиному центрі при церкві Бл. Миколая Чарнецького:

Стефура Михайло Миколайович – кандидат в майстри спорту СРСР з плавання в стилі брас, відмінник народної освіти України, призер чемпіонату Європи, призер міжнародних змагань з плавання, збірник команди України з плавання ветеранів ,,МАСТЕРС’’, педагогічний стаж роботи 35 років, закінчив Івано-Франківський республіканський технікум фізичної культури (спеціалізація плавання), Тернопільський педагогічний інститут (факультет – фізична культура).

Чайківська Надія Іванівна – кандидат в майстри спорту СРСР з плавання в стилі брас, батерфляй, неодноразова учасниця та призерка Спартакіад та Чемпіонатів України, учасник та призер змагань з сучасного п’ятиборства, лауреат обласного конкурсу ,, Учитель року 2008 ’’, старший вчитель, педагогічний стаж роботи 28 років, закінчила Івано-Франківський республіканський технікум фізичної культури (спеціалізація плавання), Львівський інститут фізичної культури (факультет фізична культура).

 

О.Сукмановська

Схожі публікації

Залишити відповідь

Youtube


Хресна дорога

Контакти

м.Золочів Львівської обл.
вул.Шашкевича, 87
padre.mykhaylo@gmail.com
+38 096 956 06 02