Гаївки для дитячого будинку «Рідний дім»

0 249

В неділю, 20 квітня ми відсвяткували свято Христового Воскресіння. Воскресіння Господнє – найбільше християнське свято, яке символізує перемогу Ісуса Христа над смертю та відкуплення від гріхів.
Нарешті після 40-ка денного посту, ми поласували свяченим яєчком, смачною ковбаскою та пасочкою.

Оскільки Молодь Чарнецького співпрацює із дітьми сиротами дитячого будинку «Рідний дім»,  27 квітня – наступної неділі після Христового Воскресіння, мали змогу відвідати його разом із волонтерами з Центру Опіки Сиріт: Юлею, Іриною, Богданом та Лесею.

Отже, приїхавши до дітей, ми побачили, що вони зраділи черговому нашому візиту. Цього дня ми підготували їм багато цікавинок, а саме: нестандартне знайомство – вітались один з одним, уявляючи себе мега-зіркою та називаючи своє мега-ймення, а ще запускали іскорку в когось, називаючи його ім’я.

Наступним кроком для знайомства була гра, яка називається «Третій лишній». Скажу, така гра дуже сподобалась дітям.

Також ми розмальовували дерев’яні писанки, на яких кожен зобразив той малюнок, який він собі задумав. Під час такого заняття, діти почали більше відкриватись нам, і говорити на різні теми, і це дуже  приємно, що вони починають нам більше довіряти, діляться з нами своїми думками та враженнями.
Після цього ми водили з ними гаївки та грали різні ігри. Під кінець зробили спільне фото.

Діти були задоволені нашим візитом і не хотіли нас відпускати, ми дякуємо їм, що вони нас приймають, дякуємо нашим волонтерам з Центру Опіки Сиріт, які допомогли нам провести весело цей день! Особлива подяка отцю Юрію Галабуді, який це все організував, і заохочує нас до такої благодійної справи!

Наталя Кулішко

 

Фото: Центр Опіки Сиріт

Схожі публікації

Залишити відповідь

Youtube


Хресна дорога

Контакти

м.Золочів Львівської обл.
вул.Шашкевича, 87
padre.mykhaylo@gmail.com
+38 096 956 06 02