Фестиваль різдвяних композицій «Над вертепом зірка ясна засіяла»

0 97

У вівторок, 20 грудня, педагогічними працівниками Львівського державного Будинку техніки на базі Золочівського професійного ліцею проведено фестиваль різдвяних композицій «Над вертепом зірка ясна засіяла».

Також був присутній на фестивалі декан Золочівський УГКЦ, отець Михайло Сукмановський, який відгукнувся на запрошення директора Золочівського професійного ліцею Смолина І. З.

У фестивалі взяли участь учні Золочівського ПЛ, Червоненського ВПУ, Добротвірського ПЛ, Перемишлянського ПЛ, Поморянського ПЛ, Олеського ПЛ.

Прозвучали різдвяні колядки у виконанні учнівської молоді Золочівського ПЛ. Родзинкою фестивалю став театралізований виступ святого Миколая з традиційним врученням солодких подарунків учасникам святкового дійства.

Як зазначають організатори, фестиваль різдвяних композицій послужив доброю нагодою для молоді ще більше пізнавати, зберігати та примножувати українські звичаї та обряди, що прославляють Різдво Христове. Беручи участь у таких заходах, молодь усвідомлює, що українське Різдво – це величне християнське свято, яке об’єднує людей в єдиний народ незалежної України.

Мета заходу – популяризація культурних надбань українського народу, збереження традиційних народних звичаїв та обрядів, залучення учнівської молоді до творчої діяльності, змістовного проведення дозвілля, розвитку духовності серед учнів ПТНЗ м. Львова та області.

Схожі публікації

Залишити відповідь

Youtube


Хресна дорога

Контакти

м.Золочів Львівської обл.
вул.Шашкевича, 87
padre.mykhaylo@gmail.com
+38 096 956 06 02