Добродійство у мистецтві

0 88

Завдяки багаторічній співпраці художниці Галини Гевко з працівниками Львівського автосалону Тойота Центр Львів «Діамант», на прохання давніх друзів вихованці арт-гуртка «Сонечко» БФ «Милосердний самарянин для дітей з особливими потребами» разом з керівником Галиною  Гевко та батьками були запрошені на свято.

Відбулась тепла зустріч з Олександром  Горбачовим, генеральним директором Львівського автосалону Тойота Центр Львів «Діамант», який привітав дітей та підтримав як меценат. Довідавшись про потреби та труднощі праці, надав матеріальну підтримку у вигляді фарб, полотен, мольбертів… Також приємні враження залишила начальник відділу реклами Вікторія Волкова, яка виступила головним ініціатором цього дійства та спільної співпраці.

[alpine-phototile-for-picasa-and-google-plus src=”user_album” uid=”111297700838319681996″ ualb=”6247696745540348513″ imgl=”fancybox” style=”wall” row=”6″ size=”320″ num=”18″ shadow=”1″ border=”1″ highlight=”1″ curve=”1″ align=”center” max=”100″ nocredit=”1″]

Несподіванкою для колективу автосалону стала надзвичайно велика картина – малюнок «Машина майбутнього», до якої приклалися руки дітей з особливими потребами арт-гуртка «Сонечко». Ця картина стала окрасою салону.

Організатори запропонували неймовірну розважальну програму, у якій були цікаві конкурси, ігри, змагання.

Розпочалось свято з найцікавішої частини – зустрічі зі Святим Миколаєм. Театр для дітей та юнацтва запропонував казкову виставу “Стежечка Святого Миколая”. Казкові персонажі — ангелята, зайченята, вовчики, чортики змусили всіх сміятися та веселитися. Ми побачили чудову акторську гру, неймовірні танцювальні постановки та почули прекрасний вокал. Діти з радістю брали участь у веселих конкурсах, іграх та забавах. Під час розваг, колектив пригощав усіх присутніх смаколиками.

«Часто нам, дорослим, не вистачає часу щоб приділити увагу своїми дітям, пограти з ними і повеселитися. Дитяче свято дозволило сім’ям провести день разом, дітям отримати купу позитивних емоцій, а їх батькам на один день повернутися в дитинство. Ми щиро вдячні за підтримку та розуміння, співпрацю усіх небайдужих, хто долучився до такого дійства», — подякував отець Михайло Сукмановський, президент БФ «Милосердний самарянин для дітей з особливими потребами».

Організатори конкурсу провели веселе та захопливе свято для дітей. Завдячуючи працівникам Львівського автосалону «Тойота Центр Львів «Діамант» діти з хорошим настроєм повернулись додому.

 

О.Сукмановська

 

 

Схожі публікації

Залишити відповідь

Youtube


Хресна дорога

Контакти

м.Золочів Львівської обл.
вул.Шашкевича, 87
padre.mykhaylo@gmail.com
+38 096 956 06 02