До нас на парафію завітав святий Миколай!

0 130

У вівторок, 18 грудня, всі, хто прийшов до храму блаженного Миколая Чарнецького, змогли зустрітися зі святим Чудотворцем — улюбленцем дітей.

В храмі відбулось чудове дійство для дітей з особливими потребами спільноти «Милосердний самарянин» та дітей нашої парафії з нагоди свята св. Миколая. Дитячий хор храму бл. Миколая Чарнецького під керівництвом регента п. Лілі Венгер подарували усім присутнім казкову атмосферу добра, радості і щастя!  Дітвора зустріла гостя святковим концертом, віршами, обіцянками бути чемними і слухняними. Свято наповнювали пісні, присвячені Миколаєві, та віршики на його честь.

Миколай почув кожного та запевнив усіх присутніх, що буде допомагати їм у скрутну хвилину, головне — вірити у це. Діти отримали з рук Миколая солодкі подарунки, а всі присутні — позитивні емоції.

Від усіх дітей складаємо щиру подяку «Карітас-Золочів УГКЦ», адже кожна дитина отримала подарунок від святого Миколая! Також в особливий спосіб ДЯКУЄМО жертводавцям, Лицарям Колумба (м.Золочів) і помічникам святого Миколая.

Схожі публікації

Залишити відповідь

Youtube


Хресна дорога

Контакти

м.Золочів Львівської обл.
вул.Шашкевича, 87
padre.mykhaylo@gmail.com
+38 096 956 06 02