Діти відвідали Польщу.

0 307

alt

Як мило і любо спостерігати, як спілкуються між собою діти різних країн, як вони намагаються зрозуміти один одного, поділитися своїми думками про свій край, про обряди і традиції. Нещодавно такими враженнями між собою ділились діти з України та Польщі. Діти з марійської дружини, хору та вівтарної дружини церкви Блаженного Миколая Чарнецького їздили в Польщу на екскурсію. Побували в таких гарних містах, як Тарнов, Краків та Катовіце (Костушно).

У Кракові екскурсанти милувались краєвидом та великими мурами королівського замку на Вавелі, побували на екскурсії центральними вулицями міста.

 

У Катовіце відвідали костел Трійці Пренайсвятішої парафії Костушно. Парох о.Станіслав Ресь надзвичайно гостинно прийняв наших дітей. У костелі після Служби

alt

Божої дитячий хор та Марійська дружина виступили з невеличкою програмою. Вони співали церковні пісні українською та польською мовами, розказували вірші по-польськи.

Парафіяни Костушно щиро дякували дітям за прекрасний виступ, який підготували диригент дитячого хору Лілія Венгер та катехит Тетяна Гуляща.

За таку чудову поїздку хочеться щиро подякувати спонсору – фірмі "Лендком Юкрейн". зокрема її керівнику – п.Річарду та п.Андрію Кожушані. А найбільше висловлюємо слова вдячності отцю Михайлу Сукмановському та їмості Оксані, які організували цю поїздку до Польщі.

Схожі публікації

Залишити відповідь

Youtube


Хресна дорога

Контакти

м.Золочів Львівської обл.
вул.Шашкевича, 87
padre.mykhaylo@gmail.com
+38 096 956 06 02